Mandarijnen en Sinaasappels online bestellen

Één vaste boerderij in Valencia, constant hoge kwaliteit

Rechtstreeks van boer Javier uit Burriana, Valencia (Spanje). Wij werken samen met een Spaanse familie die al sinds de jaren 60 volledig gespecialiseerd is in citrusvruchten. De bomen staan op de beste grond.

Super vers
Elke donderdag en vrijdag worden de zongerijpte mandarijnen en sinaasappels geplukt in Valencia. Vrijdag eind van de dag worden ze opgehaald op de boerderij. Dinsdagochtend ontvangen wij in Groningen de wekelijkse zending en zorgen we dat we je bestelling zsm opsturen. Je ontvangt je bestelling dan op woensdag als alles soepel verloopt bij de pakket bezorging. Binnen 4-5 dagen na de oogst ontvang je het product. Het kan niet verser.

Garantie: geen chemicaliën na de oogst, geen conserveringsmiddelen, geen waslaag en geen langdurige oplag. De beste smaak super vers & gezond.

Oogst periode: Oktober t/m Mei.

Sinaasappels uit Valencia vers online bestellen

Waarom is Burriana in Valencia zo speciaal voor mandarijnen en sinaasappels?

De locatie van de grond, zo dichtbij de zee  maakt het de beste plek om citrusvruchten te verbouwen. In Burriana in Valencia, Spanje aan de mediterane kust hebben citrusvruchten de perfecte verhouding van zoetheid,  zuurgraad,  constante kwaliteit en historie!