Ons Verhaal

Al decennialang is het de norm dat citrusvruchten na de oogst worden behandeld met chemische stoffen. Het fruit wordt vervolgens langdurig opgeslagen voordat het op transport gaat. Alles om de houdbaarheid te verhogen. Dit gaat echter ten koste van de smaak, mens en milieu. Wij zijn van mening dat u, de consument, een beter product verdient.

Één vaste boerderij, consistente hoge kwaliteit

Ons fruit komt van de velden uit Burriana, in Valencia (Spanje). Wij werken samen met een Spaanse familie die al sinds de jaren 60 volledig gespecialiseerd is in citrusvruchten. De bomen staan op de beste grond en het gebied heeft een rijke historie. Voor een optimale versheid worden de clementines de dag voor transport geplukt en verpakt. GARANTIE: GEEN CHEMICALIËN NA DE OOGST, GEEN WASLAAG EN GEEN LANGDURIGE OPSLAG. SUPER VERS, GEZOND & PITLOOS FRUIT.

Binnen 4-5 dagen na de oogst ontvangt u het product. Het kan niet verser.

Mandarijnen en sinaasappels rechtstreeks van de boerderij uit Valencia
Super verse mandarijnen van de boom naar de fruitschaal Citrus Sebastia
Citrus Sebastia de lekkerste mandarijnen rechtstreeks van de boer
Citrus Sebastia Oogsten bij boer Javier

Beste fruitliefhebber,

Mijn naam is Pablo Broch Sebastia, mede-oprichter van Citrus Sebastia. Ik ben geboren in Burriana, Valencia, Spanje. Iets wat ik altijd doe wanneer ik de wereld rondreis is mijn favoriete citrusvruchten (clementines en sinaasappels) kopen bij supermarkten en speciaalzaken. Helaas ben ik dan vaak teleurgesteld. Ze smaken nooit zo goed als het fruit van mijn buurman in Burriana, Valencia.

Waarom is Burriana zo speciaal voor sinaasappels en clementines?

De locatie van de grond, zo dichtbij de zee, maakt het de beste plek om citrusvruchten te verbouwen. De wereldwijd erkende beste variatie van clementines, de Clemenules, vindt zijn oorsprong in 1959 op de velden tussen de steden Nules en Burriana. Tegenwoordig worden de zaden van Clemenules wereldwijd gezaaid. Echter alleen in Burriana aan de mediterane kust hebben ze de perfecte verhouding van zoetheid,  zuurgraad, constante kwaliteit en historie!

Bij Citrus Sebastia bestel je eenvoudig online een consistente hoge kwaliteit clementines en sinaasappels van een vaste boerderij! 

Pablo Broch Sebastia mede eigenaar Citrus Sebastia

“Nadat je er één geproefd hebt ben je overtuigd.”