Mandarijnen Online Bestellen Via OhMyFoodness

Welkom OhMyFoodness-Volgers!

Welkom volgers van Ohmyfoodness! Zijn jullie net als Sabine enthousiast over het idee van ecologische en natuurlijke mandarijnen uit Valencia? Via Sabine kun je genieten van een proefpakket zodat je zelf kunt bepalen of jij ook zo te spreken bent over de smaak en kwaliteit! Voeg hieronder het proefpakket toe aan je winkelwagen en gebruik de code: ohmyfoodness10 voor een extra 10% korting op het proefpakket. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen naar de andere producten die wij aanbieden naast de heerlijke mandarijnen!

Één vaste boerderij uit Valencia met een unieke manier van werken

Ons fruit komt van de velden uit Burriana, Valencia (Spanje). Wij werken samen met een Spaanse familie die al sinds de jaren 60 volledig gespecialiseerd is in citrusvruchten. De boerderij werkt volledig ecologisch. Onkruid wordt met de hand gewied, geen gebruik van chemicaliën. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke mest. De bomen worden één keer in juni behandeld met een ecologisch bestrijdingsmiddel om ze te beschermen tegen de witte vlieg. De vruchten worden geplukt als ze perfect zijn gerijpt door de zon. Het doel is om de lekkerste mandarijnen en sinaasappels te leveren en niet de goedkoopste. Deze manier van boeren is uniek voor sinaasappels en mandarijnen, maar geeft een (h)eerlijk resultaat!

Begin van Citrus Sebastia Seizoen 2023/2024

Het seizoen is begonnen! We oogsten elke week, super vers! We beginnen het seizoen met de nieuwe variëteit mandarijn genaamd CLEMENULES: perfecte balans tussen zoet en zuur.

Wij oogsten elke week op vrijdag en zaterdag. Plaats je bestelling voor (elke) donderdag 23:59.  Je vitamines worden de week erna geleverd op woensdag of donderdag.

MEEST POPULAIRE PRODUCTEN

VIDEO: ONS VERHAAL

Ga in deze video met ons mee naar de boerderij van Javier. Garantie: eerlijke prijs voor boer Javier, geen waslaag en geen langdurige opslag. De beste smaak super vers & gezond.

Assortiment Priorat Natur: Olijfolie Extra Vergine

Naast citrusvruchten van boer Javier, werken we ook samen met Anna van Priorat Natur. Het familiebedrijf werkt met dezelfde filosofie. Respect voor natuur en een passie voor de beste smaak. Priorat Natur uit Catalonië (Spanje) werkt geheel biologisch en is kwalitatief uitstekend! De olie wordt gebruikt door vele topchefs om zijn sublieme smaak.

De olie is gemaakt van 100% Arbequina olijven uit Priorat, Catalonië (Spanje). De olijven worden met de hand geplukt (vogel vriendelijk) en mechanisch geperst. Priorat Natur werkt geheel biologisch. Het is een fruitige en romige/zachte olijfolie met een licht kruidige nasmaak.

Charcuterie Sebastia

Naast citrus van boer Javier werken we ook samen met Sergio van Jamones Paulino. Het familiebedrijf werkt met dezelfde filosofie. Respect voor de natuur en een passie voor de beste smaak. Jamones Paulino uit Huelva, een regio in Andalusië (Spanje) werkt met land waar de varkens vrij kunnen rondlopen en gras en eikels kunnen eten. Deze varkens zijn 100% Iberico

Nu kun je genieten van onze beste Iberico Sebastia Jamón Gran Reserva (36 maanden gerijpt) die van 100% Iberico varkens is die vrij rondlopen op de velden. Samen met Jamon bieden we ook een breed scala aan beroemde Spaanse vleeswaren.

Azijn van Badia Vinagres opgericht in 1908

Vinagres Badia is een eeuwenoud familiebedrijf dat zich met hart en ziel wijdt aan het maken van ambachtelijke azijnen van de hoogste kwaliteit. Je zou kunnen zeggen dat azijn door hun aderen stroomt.

Goede wijn maakt goede azijn“. Met dit uitgangspunt selecteert Agustí Badia persoonlijk elke wijnsoort.

Tijdens het gistingsproces wordt alleen de alcohol uit de wijn azijn. De andere aroma’s en smaken blijven alleen in de azijn achter als de gebruikte methode langzaam en delicaat is. Daarom heeft Badia Vinagres ervoor gekozen om vast te houden aan een traditionele methode die al bijna 200 jaar wordt gebruikt, zelfs in de concurrentie met snelle, industriële fermentatiesystemen voor het produceren van grote hoeveelheden azijn met weinig zintuiglijke lagen.

100% tevredenheid garantie

Ben je niet 100% tevreden met de levering, stuur ons dan een e-mail met een foto en wij stellen een passende oplossing voor. Wij leveren een top kwaliteit product en nemen alleen genoegen met 100% tevredenheid.

Onze werkwijze is er op gericht om zo vers mogelijk fruit te bezorgen rechtstreeks van de boer. Wij gaan voor een ervaring die zo vergelijkbaar mogelijk is met het proeven van vers fruit in de boomgaard bij de boer. Dat is uniek in Nederland. Hoe doen we dit? Vrijdagochtend wordt je fruit geplukt en ingepakt bij boer Javier. Woensdag (95%), uiterlijk donderdag wordt je bestelling bezorgd door PostNL. Het kan niet verser! Als je voor donderdag 17:00 bestelt wordt je fruit vrijdag geplukt en woensdag erop geleverd.

We verzamelen de bestellingen van twee weken. Elke twee weken wordt ons fruit geplukt en verzonden. Omdat we op kleine schaal werken en transportbedrijven met een minimum werken, kunnen we niet vaker versturen. Ook kunnen we op deze manier het transport zo duurzaam mogelijk organiseren.

Citrus Sebastia
winkel waardering4.91 / 5
productwaardering4.90 / 5
1603 beoordelingen

Seizoenen

Boer Javier werkt met drie verschillende rassen mandarijnen en drie verschillende rassen sinaasappels. De mandarijnen worden geoogst van november tot in april. De sinaasappels van december tot in mei.

Waarom is Burriana zo speciaal voor citrusvruchten?

De locatie van de grond, zo dichtbij de zee, maakt het de beste plek om citrusvruchten te verbouwen. De wereldwijd erkende beste variatie van clementines, de Clemenules, vindt zijn oorsprong in 1959 op de velden tussen de steden Nules en Burriana. Tegenwoordig worden de zaden van Clemenules wereldwijd gezaaid. Echter alleen in Burriana aan de mediterane kust hebben ze de perfecte verhouding van zoetheid,  zuurgraad, constante kwaliteit en historie! De Clemenules zijn beschikbaar November / December / Januari.

De mandarijnen en sinaasappels worden de dag voor transport geplukt en verpakt.

Garantie: geen chemicaliën na de oogst, geen conserveringsmiddelen, geen waslaag en geen langdurige opslag. De beste smaak super vers & gezond.

Hand picked