Wat neemt Pablo mee uit El Priorat?

Om ons bezoek te vieren, bieden we onze Citrus Sebastia klanten en liefhebbers van olijfolie, een gelimiteerde hoeveelheid “Neus”, de speciale extra virgin olijfolie van Priorat Natur, in een mooi pakket met onze andere heerlijke Priorat Natur producten. Beide pakketten zijn met gratis verzending. 

Neus onderscheidt zich door een aantal positieve eigenschappen, zoals de fruitige smaak van de olijf, te identificeren in neus en mond. Olie met een verscheidenheid aan aroma’s. Aroma’s van banaan, appel, tomaat en noten. Op het palet, is het een olie die opvalt door zijn fruitige smaak en zoetheid. De kruidige en bittere eigenschappen zijn opvallend in contrast doordat het een nogal zoete olie is. In de mond en retronasaal heeft het connotaties van amandel. Het is een complexe en uigebalanceerde olie. Bijgevoegd in het pakket zijn twee gelimiteerde en exclusieve zoete producten uit PrioratBombon Amandelen met Cacao en Negreta Hazelnoten die zorgvuldig zijn gekarameliseerd.   

Ben je al helemaal verkocht aan onze Priorat Natur Extra vergine olijfolie? Kies dan voor ons andere Priorat Pakket, die bevat 500ml Priorat Natur olijfolie extra vergine, Arbequina olijven en marcona amandelen (naturel of gezouten).  

CIMG8725got oli