Meloenen uit Chilches, Valencia online bestellen

De beroemde meloenen van Chilches

De stad Chilches, gelegen in de buurt van de Middellandse Zee, in de Valenciaanse Gemeenschap (Spanje), heeft een uniek moerasland. Een zwart en vochtig land op nauwelijks 2 km van de zee. Deze unieke ligging maakt het mogelijk dat het water dat voor de irrigatie van het moeras wordt gebruikt, drie keer zouter is dan normaal water. Dankzij deze bodemgesteldheid kan de meloen groeien en krijgt zijn vrucht een bijzondere zoetheid, met behoud van een knapperige textuur en een grootte die meestal dubbel zo groot is als die van de gewone meloen op de markt.

Meloenen van de variëteit “piel de sapo” worden gekenmerkt door een uitgesproken schil (huid van de pad) en hebben een intens groene kleur, hun vruchtvlees is zoet en compact. Vol smaak, vitamine C en laag in calorieën.

Garantie: eerlijke prijs voor de boer, geen conserveringsmiddelen, geen waslaag en geen langdurige opslag. De beste smaak super vers & gezond.

Meloen met Jamón Ibérico: een gastronomisch sterrengerecht uit Spanje

Proef de contrasten in de mond van de zoete en intense smaak van Chilches beste meloen, gecombineerd met een plakje Jamón Ibérico, een gastronomisch gerecht in Spanje en wereldwijd erkend. Ibérico ham wordt beschouwd als de beste ham ter wereld, dankzij het ambachtelijke proces en de natuurlijke rijping. De varkens leven vrij op de Dehesa in Huelva en omstreken. Per 80gr. vacuüm verpakt en met de hand gesneden door Paulino, een maestro cortador.

Vers geoogst op bestelling
De volgende oogst van Piel de Sapo en watermeloenen is maandag 5 september. Bestel voor zondag 4 september, 17.00 uur en je bestelling wordt vrijdag 9 september geleverd.

Assortiment Priorat Natur: Olijfolie Extra Vergine

Naast citrusvruchten van boer Javier, werken we ook samen met Anna van Priorat Natur. Het familiebedrijf werkt met dezelfde filosofie. Respect voor natuur en een passie voor de beste smaak. Priorat Natur uit Catalonië (Spanje) werkt geheel biologisch en is kwalitatief uitstekend! De olie wordt gebruikt door vele topchefs om zijn sublieme smaak.

De olie is gemaakt van 100% Arbequina olijven uit Priorat, Catalonië (Spanje). De olijven worden met de hand geplukt (vogel vriendelijk) en mechanisch geperst. Priorat Natur werkt geheel biologisch. Het is een fruitige en romige/zachte olijfolie met een licht kruidige nasmaak.

Ontvang een e-mail zodra het seizoen voor mandarijnen & sinaasappels start

Het citrus seizoen op de boerderij van boer Javier is van eind oktober tot eind april. Momenteel is het niet mogelijk om te bestellen. We sturen al onze klanten een e-mail eind oktober zodra het seizoen start.

Nog geen klant? en wil je ook een e-mail ontvangen zodra het seizoen start, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Citrus Sebastia Oogsten bij boer Javier
Safor Mandarijnen Citrus Sebastia
Citrus Sebastia
winkel waardering4.91 / 5
productwaardering4.90 / 5
1603 beoordelingen