Groente- en Fruitspeciaalzaken

Wilt u ook Citrus Sebastia verkopen?

Bent u ook enthousiast geworden over onze topkwaliteit clementines, sinaasappels of citroenen? De beste citrusvruchten super vers rechtstreeks van boer Javier. Een product waar uw klanten voor terug komen en een eerlijke prijs voor de boer. Wij helpen u graag om het verhaal te vertellen. Als eerste stap kunt u een introductie pakket bestellen. Met dit pakket kunt u als groente- en fruitspeciaalzaak een vliegende start maken. U ontvangt bij het introductie pakket 1 gratis kist die u kunt gebruiken om te sampelen. U kunt een flyer aan uw klanten geven met meer informatie en met de posters wekt u de interesse / nieuwsgierigheid van de klant. Vervolgens gaat de super kwaliteit de rest voor u doen!

E-mail: info@citrussebastia.nl
Tel: 050 211 08 28

Clemenules freshly picked

Waarom is Burriana zo speciaal voor clementines?

Wereldwijd wordt de variant Clemenules erkend als de beste mandarijn/clementine qua smaak. Verbouwd in Nules, Valencia. De locatie van de grond, zo dichtbij de zee, maakt het de beste plek om citrusvruchten te verbouwen. De wereldwijd erkende beste variatie van clementines, de Clemenules, vindt zijn oorsprong in 1959 op de velden tussen de steden Nules en Burriana. Tegenwoordig worden de zaden van Clemenules wereldwijd gezaaid. Echter alleen in Burriana aan de mediterane kust hebben ze de perfecte verhouding van zoetheid,  zuurgraad, constante kwaliteit en historie!

Oogst periode: november / december / januari

Binnen 4-5 dagen na de oogst ontvangt u het product. Het kan niet verser.

Verzending: elke woensdag bestellen wij bij de boerderij, donderdag/vrijdag wordt er geoogst, vrijdag avond wordt het fruit opgehaald en met een geconditioneerd transport verzonden. Na het weekend op dinsdag ontvangen wij verse voorraad. Uw bestelling wordt dinsdag verzonden.

GARANTIE: GEEN CHEMICALIËN NA DE OOGST, GEEN INGESPOTEN CONSERVERINGSMIDDELEN, GEEN WASLAAG EN GEEN LANGDURIGE OPSLAG. DE BESTE SMAAK SUPER VERS & GEZOND VOOR UW KLANTEN.

Hand picked