Lezersaanbieding De Groene Amsterdammer

In de Groene Amsterdammer van 9 november 2023 hebben wij een advertentie geplaatst voor écht goede olijfolie van Anna van Priorat Natur. Leuk dat je nu bij ons een kijkje op de website neemt.

Als lezer van de Groene ontvang je een korting van 10%. Gebruik hiervoor kortingscode: groeneolijfolie

Video Sergio Herman op bezoek bij Anna

Olijfolie is een belangrijk basis ingrediënt in de keuken. Top chefs gebruiken de olijfolie van Anna wordt gebruikt door vele topchefs om zijn sublieme smaak. In de video gaan top chefs Sergio Herman en Gert de Mangeleer bij Anna op bezoek.

Priorat Natur uit Catalonië (Spanje) werkt geheel biologisch en is kwalitatief uitstekend! De olie is gemaakt van 100% Arbequina olijven uit Priorat, Catalonië (Spanje). De olijven worden met de hand geplukt (vogel vriendelijk) en mechanisch geperst.

Video op bezoek bij boer Javier

Rechtstreeks van boer Javier dé lekkerste mandarijnen. Super vers en gezond. Vrijdag geoogst en woensdag geleverd. Nu in het seizoen: Clemenules mandarijnen. Wereldwijd erkend beste smaak mandarijn.

De boerderij werkt volledig ecologisch. Onkruid wordt met de hand gewied, geen gebruik van chemicaliën. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke mest. De bomen worden één keer in juni behandeld met een ecologisch bestrijdingsmiddel om ze te beschermen tegen de witte vlieg. De vruchten worden geplukt als ze perfect zijn gerijpt door de zon. Het doel is om de lekkerste mandarijnen en sinaasappels te leveren en niet de goedkoopste. Deze manier van boeren is uniek voor sinaasappels en mandarijnen, maar geeft een (h)eerlijk resultaat!

Elke week verse oogst
Boer Javier oogst elke week voor ons. Vrijdag/zaterdag is de oogst en we leveren op woensdag, donderdag er op. Bestel je voor donderdag 23:59 dan wordt je bestelling vrijdag/zaterdag geoogst en woensdag of donderdag bezorgd. We bundelen alle bestellingen en vervoeren via gekoeld transport per vrachtwagen naar Nederland.

Abonnement - 10% korting

Elke twee of vier weken automatisch thuisbezorgd

Op veler verzoek is het mogelijk om een abonnement te nemen. Je ontvangt dan automatisch elke twee of elke vier weken een doos met super verse mandarijnen en/of sinaasappels van boer Javier.

Je kan altijd opzeggen, geen opzegtermijn. Ook kan je eenvoudig pauzeren of van box wisselen.

Wij zijn extra blij met onze abonnees omdat boer Javier en wij dan nog beter kunnen plannen. Daarom ontvang je 10% korting. Dat schilt weer 😉

100% tevredenheid garantie
Ben je niet 100% tevreden met een levering, stuur ons dan een e-mail met een foto en wij stellen een passende oplossing voor. Wij leveren een top kwaliteit product en nemen alleen genoegen met 100% tevredenheid.

Citrus Sebastia de lekkerste mandarijnen rechtstreeks van de boer
Citrus Sebastia
winkel waardering4.91 / 5
productwaardering4.90 / 5
1603 beoordelingen