Lezersaanbieding De Groene Amsterdammer

In de Groene Amsterdammer van 24 november 2022 hebben wij mooi nieuws aangekondigd. De sinaasappels van boer Javier zijn ook rijp!

Als lezer van de Groene ontvang je een korting van 10%. Gebruik hiervoor kortingscode: groene2411

Waarom hebben wij geadverteerd?

We hebben een (h)eerlijk product. Sinaasappels en mandarijnen rechtstreeks van boer Javier uit Valencia. Maar hoe zorg je ervoor dat steeds meer mensen in Nederland mee kunnen genieten en niet automatisch een netje kopen in de supermarkt? Wij denken dat we de juiste mensen via de Groene Amsterdammer kunnen aanspreken. Iemand die bewust is van de natuur, het belangrijk vindt om goed te eten en kwaliteit waardeert.

5 kg is dat niet te veel?!

Je kan bij ons kiezen tussen een 5 kg of 10 kg doos met sinaasappels, mandarijnen of een mix (aanrader!). Veel van onze klanten denken in het begin dat 5 kg wel erg veel is. Voor gezinnen is het zo op, maar hoe is het met een één of tweepersoonshuishouden? In de praktijk blijkt dat geen probleem. Als fruit écht lekker is eet je er automatisch meer van.  Bovendien is het erg leuk om een mandarijn of sinaasappel te delen met buren / vrienden en familie. Leuk detail; tevreden klanten zijn voor ons dé manier waarop nieuwe klanten bij ons komen.

Onze mandarijnen en sinaasappels zijn minimaal twee weken van uitstekende kwaliteit bij bewaren in de koelkast. Niet genoeg ruimte in de koelkast? Bewaar ze dan in de garage of kelder. Nooit bewaren in de buurt van appels. 

De volgende oogst is vrijdag 2 december
Boer Javier oogst elke twee weken voor ons. We bundelen alle bestellingen en vervoeren via gekoeld transport per vrachtwagen naar Nederland. Je bestelling komt dinsdag aan bij PostNL in Eindhoven en wordt woensdag 7 uiterlijk donderdag 8 december thuisbezorgd.

BESTELLEN

VIDEO: ONS VERHAAL

Ga in deze video met ons mee naar de boerderij van Javier. Garantie: eerlijke prijs voor boer Javier, geen waslaag en geen langdurige opslag. De beste smaak super vers & gezond.

Abonnement - 10% korting

Elke twee of vier weken automatisch thuisbezorgd

Op veler verzoek is het mogelijk om een abonnement te nemen. Je ontvangt dan automatisch elke twee of elke vier weken een doos met super verse mandarijnen en/of sinaasappels van boer Javier.

Je kan altijd opzeggen, geen opzegtermijn. Ook kan je eenvoudig pauzeren of van box wisselen.

Wij zijn extra blij met onze abonnees omdat boer Javier en wij dan nog beter kunnen plannen. Daarom ontvang je 10% korting. Dat schilt weer 😉

100% tevredenheid garantie
Ben je niet 100% tevreden met een levering, stuur ons dan een e-mail met een foto en wij stellen een passende oplossing voor. Wij leveren een top kwaliteit product en nemen alleen genoegen met 100% tevredenheid.

Citrus Sebastia de lekkerste mandarijnen rechtstreeks van de boer
Citrus Sebastia
winkel waardering4.91 / 5
productwaardering4.90 / 5
1464 beoordelingen

BESTELLEN