Blog & Recepten

In ons blog delen we graag onze verhalen. We delen graag onze kennis en ervaring. Wat gebeurd op de boerderij van Javier in Valencia.

Sinaasappel en chocolade de perfecte combinatie Citrus Sebastia

Recept: Sinaasappel / chocolade taart

De ultieme combinatie met sinaasappel? Chocolade, echt wel! Met dit recept zet je in een handomdraai een super smaakvolle sinaasappel chocolade taart op tafel. Dat wordt smullen!

Courgette Carpaccio met pijnboompitten, parmezaanse kaas en oranjebloesem wijnazijn

Recept: Courgette carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, olijfolie en sinaasappelbloesem muskaatwijn azijn

Laat je verassen door deze gezonde smaakexplosie met de unieke sinaasappelbloesem muskaatwijn azijn van Badia Vinagres. Een familiebedrijf, 5e generatie volledig gespecilaseerd in azijn, wow!

Limoncello van onbehandelde citroenen recept Gijs voor Citrus Sebastia

Recept: Limoncello van Gijs

Gijs deelt zijn recept voor een heerlijke zelf gemaakte limoncello van de citroenen van boer Javier.

Gezondheidsvoordelen Van Appelazijn

Azijn is een smaakmaker die al eeuwenlang wereldwijd wordt gewaardeerd en gebruikt, maar wist je dat azijn meer is dan alleen een heerlijke smaak en veelzijdigheid in de keuken? Het kan ook belangrijke gezondheidsvoordelen met zich meebrengen! Lees over de gezondheidsvoordelen die appelazijn met zich meebrengt.

Citroen-Amandel Cake

Op zoek naar een heerlijke frisse en niet al te zoete cake? Dan is dit recept perfect voor jou! Het is belangrijk om niet behandelde citroenen te gebruiken aangezien je de schil ook nodig hebt. Daarnaast wordt er in dit recept gebruik gemaakt van heerlijke olijfolie en zijn er geen suikers toegevoegd.